• DAYS02
  • HOURS01
  • MIN14
  • SEC 20

Vervoer

De binnenstad van Nijmegen wordt tijdens de Vierdaagsefeesten door tienduizenden wandelaars en feestgangers bezocht. Daarom adviseren wij je om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer, met de fiets of te voet naar het centrum van Nijmegen af te reizen tijdens deze week.

Dus kom met de trein of bus naar Centraal Station Nijmegen en geniet van je wandeling of fietstocht naar het Valkhofpark! Tijdens de Vierdaagsefeesten worden extra (nacht-) treinen ingezet en er rijden extra lange treinen van en naar Nijmegen.

Openbaar vervoer – je reis plannen

Via de website www.9292.nl kun je eenvouding jouw reis naar Valkhof Festival plannen, van deur tot deur, met alle vormen van openbaar vervoer. Actuele halte- en stationtijden worden getoond. Op je smartphone kun je gebruik maken van de 9292-app.

Via de website www.ns.nl kun je jouw reis naar Nijmegen plannen met de Reisplanner. Ook kun je de NS app gebruiken, deze heet de Reisplanner Xtra app.

Auto – parkeren

Wil je toch met de auto naar Nijmegen afreizen? Parkeren kan dan op het transferium bij de Ovatonde in Lent, of bij het transferium bij het Jonkerbosplein. Vanuit daar rijden pendelbussen naar het centrum van de stad.

Kijk voor meer informatie over parkeren van je auto tijdens de Vierdaagsefeesten en transferia op de website van Gemeente Nijmegen.

Samenrijden naar Vierdaagsefeesten

Kom je met de auto naar Nijmegen? Je kunt natuurlijk samen rijden naar de Vierdaagsefeesten. Samen feesten, samen reizen, samen rijden.

Op samenrijden.nl, een initiatief van de ANWB, komen vraag en aanbod van autoritten bij elkaar. Door de koppeling met Social Media kun je vooraf zien met wie je rijdt en kun je matchen op gelijke interesses. Dat is veiliger, goedkoper en bovendien leuker. En door samen te rijden spaar je ook nog eens het milieu!